2020. augusztus 06. 19:02 - Professor_Shub Niggurath

3 hardcore kislemez, testnek és léleknek

Change - Still (2020)

Betrayed, Champion, The First Step a közös pont bennük Aram Arslanian, aki most összepantintott még egy ütős bandát Change néven. Straight Edge hardcore energiától duzzadóan és gyorsan. Eddig három dal van tőlük 5 percben, de a többi is ilyen lesz akkor nagyon várós egy hosszabb cucc. Az ének kifejezetten tetszett, párszor a Rotting Out is eszembe jutott, ami csak jó lehet mivel számomra, idén eddig a Ronin a legjobb hardcore lemez.

 

Pummel - Our Power (2020)

Ez már kicsit másabb, sokkal arcba mászósabb és nyersebb. A középtempós beleállásokkal tarkított pofozkodás teszi, ezt a boston-i 8 percet, egy kellemesen erőszakos tea délutánná. A metalosan hasító gitárok és a Nail in the Tread rohadt jó feszültség fokozó  dob témái, azzal a minimalista szólóval a végén már megérte ,hogy megszülessen a lemez. A lemez január-i, azóta jött ki már több cucc is tőlük.

Year of the Knife - Premonitions of You (2020)

A Year of the Knife azon új vonalas bandák sorát erősítik, akik mindenféle súlyos metalkodást kevernek a hardcore-be, céljuk az, hogy minél keményebb és agresszívabb legyen a végeredmény. Ők azok közé tartoznak akiknek ez sikerült, noha nálam azért nem tartoznak az élvonalba, ennek ellenére szívesen pörgetem a cuccaikat és vártam is a lemezt. Mondjuk én végig azt hittem, hogy egy nagylemezről lesz szó, ennek ellenére egy mindössze négy számos 7"-es lett a végeredmény, a közelmúltban kiadott dalok egybegyűjtése. Ami ezek ellenére is hasít, nagyrészt a láncfűrész gitárnak és a földbedöngölő doboknak hála. Most nézve, úgy látom tényleg lesz egy nagylemez is holnap.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr1816116814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása