2021. június 21. 20:30 - Professzor_Dunwich

Choke City – Choke City EP

 

  1. június 18-án jelent meg a dark pop/ post punk műfajokban utazó magyar Choke City első EP-je.

Az a helyzet, hogy ez pont két olyan műfaj, amit az ember tetszését vagy rögtön elnyeri és abban az esetben egészen mély utazásokat képes tenni a bánat különböző bugyraiba, vagy pedig elengedi a kis kezét és keres magának mást, amivel szomorkodhat.

A lemez borítóért jár a plusz pont, mert remekül tükrözi az album hangulatát is, egy erdőben tett ködös séta, pont annyira képes az embert feltölteni, mint földhöz vágni és a lemez is pont ilyen!

Erre a lemezre garantáltan nem fogsz headbangelni, viszont egy maihoz hasonló forró napon, egy bögre jegeskávé mellett a lábaddal biztosan fogod ütni a taktust és feltöltődve fogod folytatni a napot. Nálam a Spellbound és a Bloom trackek mentek nagyot, de a úgy gondolom a műfaj rajongói közül mindenki fog magának találni valami neki valót, valami neki szólót, ebben a kis borongós, szomorkás lemezben.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr9316600828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása