2022. július 30. 11:13 - Professor_Shub Niggurath

3 hardcore EP, a hétvégi hitványkodáshoz

Akkora jó arc vagyok, hogy én hiába szopok bent ma délután is, ide dobok nektek három pöpec lemezt. Csak azért, hogy legyen aláfestő zenéje a hétvégi hitványkodásnak. Aki meg már ismeri az kapja be.

speed.jpg

SpeedGang Called Speed (2022)

Van az, amikor az utcán mennek bandanában és szét basszák a fejed, na ezt pont ilyen. Ez az új kedvenc ázsiai bandád, akik közbe meg ausztrálok. Valahol ez is az üzenete, két keménykedés között, a sztereotípiák lebontása. Olyan klasszikusabb témákban utaznak, szóval a Biohazard vagy a Merauder az pont ide illik. Pont annyira metalos mennyire kell, rövid, lényegtörő. Itt-ott simán behúznak egy szólót, meg persze szét csapnak egy rakat, verekedős breakdownal is. Az a poén amikor szépen építgetik a gitárokat, de csak azért, hogy végül szétrobbantsanak mindent.

verekedős 7.5

End ItUnpleasent Living (2022)

Először is hagyjuk már abba ezt ilyen olyan H.C dalokat, mert így ezredjére kezd unalmas lenni. Másodszor, ez egy rohadt jó intro, lehet én vagyok a primitív, mert ezt pl nem unom, de minden hc zenekarnak kéne egy dal, amiben csak a nevét üvöltözi. Ha azt mondom Baltimore, már sejhető, hogy valami minőségi cuccra lehet számítani és így is van. A Speedel ellentétben kevesebb a metal, a hangsúly inkább a gyorsaságon és a nyerseségen van. Itt a lényeg amúgy az ének, mert Akil olyanokat tol, hogy beszarás. Én eleve rajongok az ilyen rajzfilmfigura hangú csávókért (Walter Delgado for president), de ő még azon felül is megpakolja. A heavy metalos éneklés, a hardcoreos köpködés, na meg olyan ÖÜGHk, hogy tanítani kéne, mind itt van és olyan szépen diverzen van megcsinálva, hogy ha a zene szar lenne, se lenne baj. Viszont az se szar. Kurva jó sampleök, kurva jó témák, amikben mondjuk semmi újdonság, de a világi énekes elviszi a hátán az egészet.

pattogós 8/10

 

Highway SniperThe Great Satan (2022)

Ez már egy kicsit más irány, de ha valamit úgy ajánlanak, hogy His Hero is Gone akkor gondolkodás nélkül kattintok és milyen jól tettem. Nagyon erről nem is kell többet beszélni, ha éled az előbb említett bandát, meg mondjuk a Tragedyt, szóval az ilyen dallamosabb crust cuccokat, ez telitalálat lesz. Gyors, mint a torkodból feltörő epe a világ láttán, dühös és rohadt szomorú az egész, nykon öntve világbajnok témákkal. Ennyi.

 epe köpködős 8.5/10

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr4417893983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása