2020. május 27. 21:13 - Professor_Shub Niggurath

Graveolution - Graveolution (2020)

Melóba pörgettem a szociális pöcegödröt és szembe jött egy friss lemez, méghozzá dr. Slayer ajánlásában. Most itt tisztázzunk valamit, én egyébként úgy másfél, két éve merültem el úgy igazán a hardcore-ban és annak permutációiban. Szóval lehet, hogy itt okoskodok meg magyarázok mint aki ért hozzá, de nem vagyok több mint egy lelkes laikus, aki az idejét bassza el. Ha ezer évig élek sem fogok fele annyira se érteni ehhez a stílushoz, meg úgy a zenéhez sem mint dr. Slayer. Azt mondják, hogy amire ő azt mondja jó az jó, amire azt, hogy szar az szar, ez lehet kicsit nagyképűnek hangzik, mondjuk attól még így van. A kibaszott Human Error, az azért csak a kibaszott Human Error. Az említett lemez pedig a Graveolution, Grevolutiuon című lemeze, a mágikus húsz perc jegyében.

Az érdekes a lemezben egyébként az, hogy tele van olyan cuccokkal amiket egyébként már nem is nagyon hallgatok, mert untatnak. Van thrash dögivel, na meg Bolt Thrower is rendesen. Éppenséggel nekem a borító is kultikus angol bandát juttatja az eszembe, még ha nem is warhammeres. Viszont ezek mellet d-beat és crust is járja a saját kis táncát, piszok jó okádás hangzással nyugtázva a napot. Szóval éppen ennyire reszelő metal, mint amennyire kukatúró mosómedve crust, már-már mérnöki precizitással összerakva. Bogival meg feltették az i-re a pontot. Ahogy pár napja az északi fenegyerekek kerülgettek, most úgy látszik, hogy a banshee lányok jegyében telik a napom. Másodállásban biztos kardnyelő, mert olyan penge hanggal tolja végig ezt a húsz percet, mint akinek a szíve is D-ritmusban ver. A Fire & Rain-ben pedig be jön az amire nem számítottam és tiszta énekkel ver falhoz. Ki gondolta volna? Én biztos nem és működik. Szóval, egy szó mint száz, dr. Slayer azt mondta, hogy jó, úgyhogy jó is. A srácok egyébként kiadót keresnek, szóval aki tud nekik segíteni ebben ne legyen rest, mert kéne bakeliten sürgősen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr2115720006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása