2020. július 06. 21:17 - Professor_Shub Niggurath

Ottlakán - Kipusztulás (2020)

A horizonton megjelenik a fakó lovas, feje helyén koponya, hangja távoli sóhajtás. A neve állítólag Ottlakán és elvisz egy tíz perces utazásra, ami elég meggyőzőre sikeredett. Simogató monotonitás és az apokalipszis begombázott lovasa, volt az a két dolog ami fejemben kergetőzött ebben a pár percben. Zsír új banda, undormány jó hangzással, ami kireszeli az életet is a füledből. Lassan hömpölygő pszichedelikus futamok , gerjed az indulat, de nem szabadulsz, a démoni szolgák motyogása már az elmédben visszhangzik. Ez az 1984.

Viszont a Bemutató-val kiderül, hogy kajak megvezettek, mert nem más ez mint rohadt mocskos, be lassított punk zene. Nem is kell neki sok, hogy elkenje a fejem a gyors részek pörkölnek, miközben egyébként full kiszámítható az egész, de a faszt nem érdekli, mert a hangulat elvisz de úgy, hogy sose találsz vissza az életbe. Már a legelején a fejemben volt, hogy az ének vállaltan nincs a toppon, viszont cserébe próbál az érzésekre menni. Engem elkapott. Ebben a dögmelegben, ahogy a tescos ventilátor berregésével keveredik ez a gyászos, mosdatlan lejtmenet, már harmadjára egymás után, közben már készül az új lemez, remélem minél hamarabb itt is lesz.

Címkék: punk stoner metal
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr915986220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása