2021. április 26. 12:13 - Professor_Shub Niggurath

R.A.T.S - Another Day in Helvete (2021)

 

A R.A.T.S bemutatkozó lemeze az, ami már a címével is bizalomgerjesztő és tökéletesen leírja a jelenlegi mindennapjainkat. Ez egy fullos DIY cucc Svédországból, és nagyon mást nem is lehet kideríteni róluk, mondjuk a lényeg a zenében van az, hogy pofán basz.

A slayeres bekezdés már sejteti mi is fog itt történni és nem is fogunk sokat tévedni. Metallic hardcore, a klaszikusok alapján, nyers arcbamászó hangzással. Az enyhe kis trükk az, hogy bekeverték a dolgokat egy csipet modern cuccal, nyakszaggató breakdown-ok és döngölős asszonyverő hardcore személyében. Szóval az van, hogy újdonság az nincs, viszont érzés, düh, meg rohadt jó dalok és témák annál több. Ezek a svéd apukák 14 percben úgy helyretesznek, hogy a covid is hazáig szalad a kis testedből. Talán csak az egyetlen baj, hogy nem igazán van még a dolognak identitása. Van itt minden, Slayer, fiatalos Kublai Khan-os betonozás, egy kis Integrity a 90-es évekből meg miegymás. Ezért egy kicsit szét szórt és összecsapott hat a végeredmény, viszont csereébe tényeg olyan húzása van, hogy bőven lesz még itt mit várni a következő anyagokon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr7616513438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása