2022. október 07. 20:19 - Professzor_Dunwich

Old Tower - Tales of the Mad Moon (Old-School Dungeon Synth)

Megjelent az új Old Tower lemez, amit kb úgy várt a dungeon synth közösség, mint a messiást. Nagyon sokat nem tudok, vagy talán nem is akarok írni erről lemezről, mert olyan élményt nyújt, amit azt embernek magának kell felfedeznie, amennyiben fogékony rá.


A Tales of the Mad Moon, nagy újdonságokat és megfejtéseket nem tartalmaz, de ez nem róható fel egy ambient/dungeon synth albumnak, legalábbis én így gondolom. Ezek dalok fantasy festmények, meg nem írt forgató könyvek és még nem játszott kaland modulok soundtrack-jeként funkcionálnak. Pontosan ezért szerethető az egész, úgy ahogy van. Igazság szerint nézem a Hatalom Gyűrűi sorozatot, de nagyjából egy hangjegyre nem emlékszem belőle, ami valóban hozzáadott volna, az amúgy is kétséges minőséghez, így szeretném javasolni, hogy a továbbiakban az OLD TOWER írja dalokat hozzá!


Köszönöm a figyelmet, Ríszpekt és Tisztelet!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr3317947770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása