2023. február 03. 10:41 - Professzor_Dunwich

Mace Head - Jötün (2022)

 

Gyors és nyers fantasy crust punk, black metalos vikingektől!

Ne aggódj, teljesen jól értelmezted a címet, ugyanis a Mace Head-et nagyjából így lehetne összefoglalni, talán még azzal egészíteném ki, hogy lelki szemeim előtt látom Sarumánt a tornya tetején állva discharge pólóban, ahogy ezeket a dalszövegeket üvölti a szélbe, ezzel okozva hólavinát a Caradhasi hágón akadályt állítva a Gyűrű Szövetsége elé. Abba hagytam…

Egy kis egyszerű szintis hangulat teremtő prüttyögéssel indul a lemez, amibe egyszercsak belép a gitár, rájön a dob és már a kutyát se érdekli a szinti, mert már várjuk, hogy mikor indul az igazi tombolda. Az első dal megalapozza azt az egészen érdekes hangulatot, mely utána az egész lemezen eluralkodik és anélkül csöppenünk egy klasszikus fantasy kalandba, hogy megkapnánk a velejáró kellemetlenségeket, itt csak crust lesz és black metal!

Minden esetre, ha bárki kérdezné, a bevezetőben leírtak alapján tudnám körül írni Jan "Sludged" Pospíšil (gitár, basszusgitár, dob, ének) és Vondluc (szöveg) projektjét. Aki szereti az ilyesféle vadulást és épp nincs mit hallgatnia, azoknak szívből ajánlom ezt a csodát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr6218034324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása