2021. január 18. 18:31 - Professor_Shub Niggurath

Értéktelen - Elégtelen (2021)

Naga nem szarozik, öt nap telt el és itt is van az Értéktelen kazi B oldala, Elégtelen címmel. A szabályok adottak még az első feléből és tartva is vannak. Az Ostoba elszállós post-black-je tökéletes indítás (folytatás). Az valami igazán különleges éleményt ad, hogy olyan az egész mintha mindenhonnan szólna valami, mint egy sötét világ születésének morajlása. Le sem tagadhatná egyébként, hogy szereti, érti és még jól is csinálja az ambientet. Mert itt azért ezek a dolgok amik a Zanzás-on is vannak szerintem ezért működhetnek ilyen jól. Ismeri a határokat és a hangokat, hogy meddig van az amíg hozzá ad a zenéhez és nem elvesz, vagy éppen elnyomja valami céltalan szüttyögéssel.

A Barlang is kapott ám egy dalt, ami egyébként kibaszott megtisztelő, bár egy húsz ezresnek jobban örültem volna, de talán majd legközelebb. Ez is lett a leghosszabb dal, amit főként a nyakad köré tekeredő dallamok visznek el, ebbe a Lynch-i álom képbe, amiben a Radírfej a Csok kampányvideója. Az egész projectnek a szépséges, hogy amellet, hogy drogos, beteges és sötét hangulat lengi át az egészet. Mégis van egy fajta lazaság, és pimasz beleszaromság az egészben. Azt meg nem tudom, hogy Naga mit eszik vagy iszik mostanában, de az ambient cuccain kiívűl, az utóbbi egy évben nekem minden betalált. Szóval remélem nem változtat az ét rendjén. Az anyag sokszínűségét dícséri az is, hogy egyszerre egy nagyon sötét meditatív utazás és egy improzatív, flegma másnapos okádás. Lakkozott, kézzel készített fatokos kazettán fog megjelenni nem soká, meglepő módon az NGC Prod-nál.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://opiumbarlang.blog.hu/api/trackback/id/tr9216394818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása